SVANESø PIZZARIA

SVANESø PIZZARIA

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 404 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Svanesø Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

29 apr 2022 at 19:49 Maden var kun lun, og ventede en halvanden time, ikke godt nok.
18 apr 2022 at 22:34 Kødet var som mos.
18 apr 2022 at 21:17 Large pizza for family, and even larger garlic bread. Food quality is excellent. Even on public holiday they delivered the food hot. Keep it like this.
13 apr 2022 at 1:16 Det værste mad jeg har fået i Hele mit liv og det hele røg direkte ud i skraldespand. Fy fanden. Altså nogle mennesker kan bare ikke finde ud af at lave mad. Mig og mine børn fik leveret 2 helt brændte pizza. Altså helt brændte
20 feb 2022 at 19:54 Maden var kold
4 feb 2022 at 22:20 Det plejer at være fantastisk mad, men idag var burgerne kolde og slatne
3 feb 2022 at 20:36 Maden var kun ok Pommes var kolde og Chaufføren tabte vores chili på jorden og samlede den op og lod som ingenting selvom den var gået i stykker. Ikke særlig rart
30 dec 2021 at 19:13 Vi plejer godt at kunne lide maden derfra, men ikke denne gang. Øv øv. Osten smagte mærkeligt og der var ikke salat i mit pitabrød. Hurtig levering og varm mad.
29 dec 2021 at 19:42 Mad lunken og forsinket levering 1/2 time